Misiune & Valori

Administrarea unui imobil de birouri presupune asigurarea in mod eficient a unui ansamblu de sarcini administrative. Dar pentru Iridex Group, aceasta implica mai presus de toate, mentinerea unui contact strans cu chiriasi, anticiparea problemelor, propunerea solutiilor de management inovatoare si competitive, sprijinirea dezvoltarii afacerii... In final, toate acestea contribuie la promovarea activelor printr-un management de calitate.

Fondata in 1990, Iridex Group este specializata si in administrarea imobilelor de birouri si a ansamblurilor tertiare, dezvoltandu-se prin abordarea dinamica si profesionista a serviciilor sale. Oferim raspunsuri rapide, clare si efective pentru toate nevoile dvs., in calitate de partener inovator, dar si cu experienta, care deja gestioneaza peste 6 imobile de birouri, ceea ce inseamna o suprafata totala de aproape 50.000 mp.

IRIDEX GROUP are implementat Sistemul de Management Integrat al Calitatii Mediului, Sanatatii si Securitatii in Munca, in baza referentialelor ISO 9001; ISO 14001 si OHSAS 18001.

IRIDEX GROUP este membra ARACO Bucuresti, participând la obtinerea „Trofeul calitatii 2010” cu lucrarile: Imobil birouri „P.C. Center” si Executie si Exploatare „Rampa Costinesti”, judetul Constanta

IRIDEX GROUP a participat la numeroase târguri in tara si strainatate pentru domeniile sale de activitate, precum si la simpozioane si intâlniri cu experti reputati din diverse tari ale lumii, fiind cotata ca un partener de afaceri de prestigiu.

Dezvoltarea in trend mereu ascendent al firmei va conduce la realizari din ce in ce mai importante atât in domeniile de activitate din prezent, cât si la deschiderea de noi orizonturi cu alte proiecte, in corelare cu dezvoltarea generala a societatii.

De ce IRIDEX GROUP

Implicare fundamentala in managementul tranzactiei, nivel inalt de responsabilitate fata de clienti, aderarea la cele mai inalte standarde etice
Acces la peste 5000 mp, solutii de inchiriere pentru orice dimensiune (de la 100 mp - 5.000 mp), space planning oferit gratuit de Iridex Group..
Contactati Iridex Group la numarul de telefon 021.233.20.15, iar unul dintre consultantii nostri va purta un dialog personalizat nevoilor dvs.

FAQ

Imobilele Iridex Group sunt amplasate in zona de Nord a Capitalei, Sos Bucuresti-Ploiesti, nr.17, sector 1.
Datele de contact ale Iridex Group sunt urmatoarele : Adresa : Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.17, sector 1, Bucuresti, CP 013682, telefon : 021.233.20.15,
Adresa web a Iridex Group este www.iridximobiliare.ro, e-mail : imobiliare@iridex.ro